Book Overview

Forlagets omtale:

Slagferdig og uhøgtideleg om norsk bokbransje.

Forfattaren Oddlaug Nilstun har fått seg jobb i marknadsavdelinga i eit forlag etter at skrivinga har gått i stå. Saman med Siss og Unn, to garva forlagsmenneske, skal ho halde i lanseringa av den første boka til den kjende forfattaren Michel Sørbrøt på ti år - ein ekteskapsroman. Han er elska og hata, eit provoserande geni - men er den nye boka noko særleg? Kva meiner ekskona? Og kvifor er det så viktig for Oddlaug å vere ven med Michel på Facebook?

Ikkje tenk på det er ein uhøgtideleg satire i seks scenar om litteraturbransjens meir eller mindre skuggelagde krikar og krokar. I ein stil vi kjenner godt, skriv Nilssen kløktig og humoristisk om aktuelle debattar kring pengedrivet, kritikarstanden og kulturmannen, om nettverk, røyndomslitteratur og #me too - attkjenneleg for mange i eit lite og lesande land som Noreg.

Ikkje tenk på det audiobook download free; mp3, aac, flac formats free available in our library is free unlimited for you. We provide copy of Ikkje tenk på det; in digital format mp3, aac, flac, ipod and other this book for free completely free of charge.

Ikkje tenk på det by Olaug Nilssen audiobook

About The Author

Author Image

Olaug Nilssen

Author bio missing.

Author Signature

Download ebook

Ikkje tenk på det ebook download free

Ikkje tenk på det audiobook download free